Præsentation af Bo

Hej – her kan du læse lidt om hvem jeg er…

Jeg er årgang 1969. Gift og far til 3. Bor på Fyn og har kontor i Odense, og afholder workshops rundt om i landet.

Jeg hjælper med at holde mine kunder fri af stress, konflikter og forskellige følelser af utilstrækkelighed.

Mine erfaringer og viden kommer fra mere end 20 års arbejde med mennesker i grupper og individuelt.

Min fritid går med min familie, musik og fodbold.

Baggrund:
Jeg er uddannet Master Stress Coach.
Derudover har jeg en NLP Master Practitioner, en certificeret coach, samt en 4MAT Mastering Training Design uddannelse med i bagagen (alle med internationalt godkendt certificering).
Oprindeligt kommer jeg som leder fra daginstitutionsverdenen og er uddannet pædagog.

Hvis du er nysgerrig efter andres erfaringer med mit arbejde så se mine referencer her

Min personlige historie:
Jeg er vokset op i 70’ernes og 80´ernes Danmark sammen med mine 2 søskende og min mor.
Som ene kvinde sørgede hun for, at hjemmet fungerede for vores lille familie, og det i et hus som en enlig skolelærerindes løn faktisk ikke havde råd til.

Stå ved det rigtige
Min mor var den første person som lærte mig, hvad det vil sige at kæmpe for sine værdier og træffe valg.
Hun lærte mig også at stå ved dem, fordi det er det rigtige at gøre, også når det er hårdt og besværligt.

Min far, som ikke altid havde et let liv, så jeg mere i nogle perioder end i andre, men han var min far, og jeg var ikke i tvivl om hans kærlighed. Til gengæld var mine søskende og jeg velsignede med to sæt fantastiske bedsteforældre, som havde en stor plads og betydning i min barndom og ungdom.

Musik og sport
Vi boede i en mindre by, hvor den lokale idrætsklub tilbød fodbold, håndbold og friluftsbad, og hvor der var mulighed for at gå på musikskole.

Retfærdigheds-gen og ung pige i huset
Som ung student valgte jeg ikke at vælge en videre gående uddannelse(i første omgang), og meldte mig i arbejdsløshedskøen, som det var almindeligt at gøre i 1980´erne.
Snart fik jeg dog arbejde på gartnerier i lokalområdet, indtil jeg en dag så en annonce om en familie som søgte en ung kvinde til at være “ung pige i huset”.

Mit retfærdighedsgen (ligestilling må gælde begge veje) gjorde, at jeg søgte stillingen – og jeg fik den – så min karriere med at arbejde med mennesker startede som: Ung pige i huset…

Saxofonen er altid med
Igennem hele min ungdom spillede jeg musik på min saxofon, som stadig følger mig den dag i dag.
Sideløbende med jobs og uddannelse havde jeg spille-jobs rundt om på landets mindre og mellemstore musikscener sammen med forskellige rock-, blues- og jazzbands.

Pædagogikken
I 1990 startede jeg som pædagogmedhjælper i en børnehave i Odense. Jeg nåede også et job i en SFO, inden jeg startede på Fyns Pædagogseminarium. Jeg tog min eksamen som pædagog i 1996.

I årene der fulgte arbejdede jeg som pædagog, afdelingsleder og souschef i forskellige skolefritidsordninger inden jeg i 2003 blev ansat som leder i en børnehave på Fyn.

Efter nogle års ansættelse valgte jeg sideløbende med jobbet, at uddanne mig inden for NLP (kommunikation og praktisk psykologi) og coaching.

I 2007 tog jeg springet og blev selvstændig.

Og i dag er jeg partner i firmaet Irlind & Staal ApS, hvor jeg især arbejder med 2 koncepter.
For daginstitutioner har jeg Bedre tid til Børn.
For private og firmaer har jeg Bo Staal stresscoaching (som du læser på nu).

Jeg uddanner mig løbende og anvender supervision og coaching til min egen udvikling. Fordi det er en nødvendig del af mit arbejde, og fordi det er noget af det bedste jeg ved!

Derudover er min hverdag en uddannelse i sig selv, fordi jeg heldigvis møder et hav af mennesker med en masse forskellige udfordringer, evner, konflikter, muligheder, stressreaktioner, samarbejdsproblematikker osv.

Jeg mener, at ethvert fællesskab består af individer, som hver har deres oplevelse af mening og værdi i fællesskabet. Først når alle oplever mening og værdi, er fællesskabet stærkt.

Det er derfor, at du for at være noget for andre, må huske at være noget for dig selv.

Du kan altid fange mig enten på 4141 1272 eller på bo@bedre-tid.dk